ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ…

Μύθοι και αλήθειες για το Botox  ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ… d722f2a14a84b7ad8053262f61a6106b L 80x80
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BOTOX
10 Φεβρουαρίου 2018
5 TIPS ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...  ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ… e7c0584255fa6f2981e510285a9e9e4f L 80x80
5 TIPS ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…
10 Φεβρουαρίου 2018
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ…  ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ… b8292acafd72142128a3481ac4b0abff L

Αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με κρυολιπόλυση.

Χάρη στην επαναστατική μέθοδο της Κρυο – Λιπογλυπτικής  COCOON COOLTECH, το τοπικά συσσωρευμένο λίπος ,που ανθίσταται στην απώλεια βάρους και άσκηση , μπορεί να αποτελέσει παρελθόν εύκολα , γρήγορα και ανώδυνα με τη δύναμη του ψύχους.

To Cooltech αποτελεί επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες. Στοχεύει στη μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα “δύσκολα” σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και γυμναστική, όπως κοιλιά και “ψωμάκια”.

 

Πως δρα το Cooltech

Η επαναστατική μέθοδος Cooltech – Λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία.

 

Πως γίνεται η εφαρμογή; Είναι επώδυνη;

Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος!

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ; Ποια είναι η συχνότητα των θεραπειών;

Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 45 περίπου μέρες.

 

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών.