Το πηγούνι (γένειο), τα ζυγωματικά, η γνάθος, οι παρειές (μάγουλα) είναι εκείνα τα στοιχεία που διαμορφώνουν το σχήμα του προσώπου.

Ο Πλαστικός Χειρουργός έχει τη δυνατότητα, όταν είναι αναγκαίο, να διαμορφώσει το πρόσωπο έτσι ώστε αυτό να αποκτήσει την αρμονία και την αισθητική που του λείπουν.

Facelift


Αλλαγές στη κατανομή του υποδόριου λιπώδους ιστού , επακόλουθη χαλάρωση των μαλακών ιστών του προσώπου , σχηματισμός βαθιάς ρινοπαρειακής αύλακας καθώς και η χαλάρωση και η πτώση του δέρματος στη περιοχή της κάτω γνάθου. Εξομάλυνση του περιγράμματος του προσώπου. Περίσσεια δέρματος και παρουσία ρυτίδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρινοπλαστική


Παραμορφώσεις της ρινός (συγγενείς ή μετά από τραυματισμό) Αρμονική αναδιαμόρφωση της μύτης, καθιστώντας την ιδανική στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Λειτουργική βελτίωση της μύτης και αποκατάσταση της αναπνοής, με την ευθυγράμμιση του διαφράγματος και διόρθωση του ακρορινίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωτοπλαστική


Η επέμβαση της Ωτοπλαστικής αποσκοπεί στην επανατοποθέτηση των αφεστώτων ώτων (πεταχτά αυτιά) σε μια νέα θέση, πιο κοντά στο κεφάλι, καθώς και στην αναδιαμόρφωση του σχήματος τους όταν υπάρχει πρόβλημα. H ωτοπλαστική έχει τη δυνατότητα επίσης να μειώσει το μέγεθος του αυτιού εν γένει ή μόνο του λοβού (ειδικά μετά τη χρήση διατατών τύπου piercing).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βλεφαροπλαστική


Πτωτικά βλεφαρα ή περισσεια δέρματος άνω βλεφάρου, παρουσία «σακούλων» στα κάτω βλέφαρα,μαύροι κύκλοι και ρυτίδες κάτω βλεφάρων. Βλεφαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider