Η πλαστική στήθους είναι μία επέμβαση που πραγματοποιείται με σκοπό να διορθωθούν τυχόν προβλήματα στο σχήμα και στον όγκο των μαστών.

Αυξητική Στήθους


Η αυξητική των μαστών, η ευρέως γνωστή ως πλαστική στήθους περιλαμβάνει τη χρήση των ενθεμάτων σιλικόνης ή λίπους δια της λιπομεταφοράς με στόχο την αύξηση του μεγέθους του στήθους σας. Αποκαθιστά τον χαμένο όγκο του μαστού μετά από απώλεια βάρους ή μετά την εγκυμοσύνη, επιτυγχάνει ένα πιο στρογγυλεμένο σχήμα μαστού και βελτιώνει την φυσική ασυμμετρία των μαστών (ανισομαστία).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανόρθωση Στήθους – Μαστοπηξία


Η εγκυμοσύνη, η απώλεια βάρους ή το γήρας μπορούν να οδηγήσουν στη πτώση των μαστών καθώς επίσης και στη απώλεια της ελαστικότητας αυτού.Όταν οι μαστοί είναι πτωτικοί τότε παρατηρείται και αλλαγή στη θέση της θηλής. Σε περιπτώσεις μεγάλης απώλειας όγκου συνίσταται η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης προκειμένου να γιασφαλιστεί ένα όμορφο και διαρκές αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μειωτική Στήθους


Η χειρουργική επέμβαση μειωτικής του μαστού, που ονομάζεται επίσης μειωτική του μαστού, είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία. Τα οφέλη της χειρουργικής επέμβασης μείωσης του μαστού για τις γυναίκες με συμπτώματα περιλαμβάνουν βελτιωμένη σωματική λειτουργία, ανακούφιση από τον πόνο, βελτιωμένη στάση σώματος, βελτιωμένη απεικόνιση του μαστού για μαστογραφία κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εισολκή θηλής


Ο διαστολέας δέρματος τοποθετείται κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ. Διαμέσου μιας μικρής βαλβίδας τοποθετημένης κάτω από το δέρμα γίνεται περιοδικά η διάταση ώσπου αυτό να γεμίσει μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Στη συνέχεια ακολουθεί το 2ο στάδιο αποκατάστασης όπου αφαιρείται ο διαστολέας ιστών και τοποθετείται το μόνικο ένθεμα σιλικόνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα Σιλικόνης


Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα Σιλικόνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γυναικομαστία


Πολλοί νέοι άντρες κατά τη διάρκεια τη εφηβείας αναπτύσσουν λιπώδη στην περιοχή των μαστών. Στο 85% των περιπτώσεων, με το πέρασμα των ετών, η συγκέντρωση αυτή του λιπώδους ιστού υποστρέφει. Στο υπόλοιπο όμως 15% των περιπτώσεων, το ανεπιθύμητο αυτό λίπος παραμένει, γεγονός που προκαλεί άγχος και ανασφάλεια κατά την ενήλικη ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider