Αυξητική Στήθους


Υποπλαστικοί μαστοί Ανισομαστία η οποία είναι συνήθως συγγενούς αιτιολογίας Πτωτικοί μαστοί μετά από εγκυμοσύνη , θηλασμό, ή απώλεια βάρους μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά με τη τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης σε συνδυασμό με ανόρθωση των μαστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανόρθωση Στήθους – Μαστοπηξία


Η εγκυμοσύνη , η απώλεια βάρους ή το γήρας μπορούν να οδηγήσουν στη πτώση των μαστών καθώς επίσης και στη απώλεια της ελαστικότητας αυτού.Όταν οι μαστοί είναι πτωτικοί τότε παρατηρείται και αλλαγή στη θέση της θηλής. Σε περιπτώσεις μεγάλης απώλειας όγκου συνίσταται η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης προκειμένου να γιασφαλιστεί ένα όμορφο και διαρκές αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μειωτική Στήθους


Μεγάλοι , πλήρως αναπτυγμενοι μαστοί οι οποίοι παρουσιάζουν συνήθως έντονη πτώση. Ανισομαστία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εισολκή θηλής


Ο διαστολέας δέρματος τοποθετείται κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ. Διαμέσου μιας μικρής βαλβίδας τοποθετημένης κάτω από το δέρμα γίνεται περιοδικά η διάταση ώσπου αυτό να γεμίσει μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Στη συνέχεια ακολουθεί το 2ο στάδιο αποκατάστασης όπου αφαιρείται ο διαστολέας ιστών και τοποθετείται το μόνικο ένθεμα σιλικόνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα Σιλικόνης


Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα Σιλικόνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γυναικομαστία


Πολλοί νέοι άντρες κατά τη διάρκεια τη εφηβείας αναπτύσσουν λιπώδη στην περιοχή των μαστών. Στο 85% των περιπτώσεων, με το πέρασμα των ετών, η συγκέντρωση αυτή του λιπώδους ιστού υποστρέφει. Στο υπόλοιπο όμως 15% των περιπτώσεων, το ανεπιθύμητο αυτό λίπος παραμένει, γεγονός που προκαλεί άγχος και ανασφάλεια κατά την ενήλικο ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider