Η πλαστική χειρουργική μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία επεμβάσεων με στόχο την σύσφιξη με αφαίρεση της περίσσιας του δέρματος, την αποκατάσταση του σχήματος του σώματος και την επαναφορά της χαμένης αυτοπεποίθησης. Ο σχεδιασμός προκειμένου να προχωρήσει κανείς σε επεμβάσεις αποκατάστασης των διαφόρων περιοχών γίνεται με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες και την ομαδοποίηση εφ όσον είναι εφικτό των επεμβάσεων, έτσι ώστε να μειωθεί ο συνολικός χρόνος αποθεραπείας και να εξασφαλιστεί η ελαχιστοποίηση πιθανών επιπλοκών.

Λιποαναρρόφηση


Παρουσία τοπικού λίπους το οποί δεν εξαφανίζεται μετά από δίαιτα η στοχευμένη σωματική άσκηση. Ανωμαλία περιγράμματος κυρίως μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Διαταραχές στη κατανομή του λίπους μπορεί να αντιμετωπισθούν με λιποαναρρόφηση. Αυτή εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος – ιδίως στη περιοχή των ισχίων (π.χ. λαβές του έρωτα) , γλουτούς , μηρούς, γόνατα , κοιλία , στήθος (γυναικομαστία σε άνδρες) βραχίονες και τράχηλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανόρθωση Μηρών


Περίσσεια δέρματος στη περιοχή των μηρών – ειδικά στην έσω επιφάνεια – προκληθείσα από την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος λόγω γήρατος ή απώλειας βάρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βραχιονοπλαστική


Η βραχιονοπλαστική προτείνεται σαν επέμβαση όταν υπάρχει περίσσεια δέρματος στη περιοχή των μηρών – ειδικά στην έσω επιφάνεια – προκληθείσα από την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος λόγω γήρατος ή απώλειας βάρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επανορθωτική Χειρουργική


H ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής, για αντιμετώπιση και «επανόρθωση» προβλημάτων υγείας, που αφορούν στο τραύμα, το έγκαυμα, την ογκολογία του δέρματος και των μαλακών μορίων, τις συγγενείς ανωμαλίες, τη χειρουργική της άκρας χείρας, τα χρόνια έλκη κλπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοιλιοπλαστική


Η κοιλιοπλαστική είναι μία χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρείται η περίσσεια του λίπους και του δέρματος και, στις περισσότερες περιπτώσεις, αποκαθίστανται οι εξασθενημένοι ή διαχωρισμένοι μύες δημιουργώντας ένα κοιλιακό προφίλ που είναι ομαλότερο και σταθερότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider