Θεραπείες και εφαρμογές διατήρησης, βελτίωσης, πρόληψης και ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης δίνουν τη δυνατότητα καθυστέρησης και διόρθωσης των βλαβών της φθοράς του χρόνου.

-Dermapen 4, το μέλλον του Μicro-Νeedling σήμερα


H πλέον σύγχρονη συσκευή ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού στον κόσμο: το DERMAPEN 4, το οποίο επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα σε περισσότερα προβλήματα του δέρματος, όπως: ραγάδες, διεσταλμένοι πόροι, ουλές κάθε είδους, κηλίδες και πανάδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεσοθεραπεία


Η μεσοθεραπεία είναι μια επεμβατική, μη χειρουργική τεχνική. Χρησιμοποιεί ενέσιμες εγχύσεις (μικρο-ενέσεις) φαρμακευτικών και  βιολογικών  παρασκευασμάτων, φυτικών εκχυλισμάτων, βιταμινών και άλλων συστατικών σε  υποδόριο λίπος. Οι ενέσεις μεσοθεραπείας φέρεται να στοχεύουν σε λιπώδη λιποκύτταρα, προφανώς προκαλώντας  λιπόλυση, ρήξη και κυτταρικό θάνατο μεταξύ των  λιποκυττάρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Laser αναδόμησης Δέρματος


Το LASER Fractional Erbium Glass 1540nm της εταιρίας Palomar/Cynosure είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αναδόμηση του δέρματος. Η διαδικασία είναι πολύ απλή – δημιουργούνται μικροτραυματισμοί στις εν τω βάθει στοιβάδες του δέρματος, σε εκείνες δηλαδή οι οποίες ευθύνονται για τη σφρυγιλότητα του δέρματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενέσιμα Εμφυτεύματα


Τα ενέσιμα εμφυτεύματα ή αλλιώς Fillers είναι η καλύτερη μέθοδος για την εξάλειψη βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο αλλά και μια εξαιρετική μορφή θεραπείας για τη βελτίωση του όγκου από περιοχές που σας απασχολούν και που πιθανώς χάθηκε με την πάροδο του χρόνου. Πρόκειται για μη επεμβατικές θεραπείες που διενεργούνται στα πλαίσια του ιατρείου και γίνονται με ή χωρίς τοπική αναισθησία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υαλουρονικό Οξύ


Το υαλουρονικό είναι μία ουσία που βρίσκεται από τη φύση μας στο ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται για την γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Έχει μορφή διάφανου κρυσταλλικού τζελ. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενέσιμη μεσοθεραπεία. Πως γίνεται, πόσα είδη υπάρχουν, ποια να διαλέξεις;


Η μεσοθεραπεία είναι η τεχνική εκείνη κατά την οποία ενχύουμε στο τμήμα του δέρματος όπου παράγονται το κολλαγόνο. Είναι το μέρος που βρίσκονται οι ινοβλάστες που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τους ενισχύουμε με κάποια υλικά τα οποία μπορεί να είναι υαλουρονικό , βιταμίνες ιχνοστοιχεία ή ακόμη και το λεγόμενο PRP, η αυτόλογη μεσοθεραπεία το δικό μας το αίμα. Θα σας εξηγήσω τι συμβαίνει με τις ετερολογες μεσοθεραπείες και τι συμβαίνει με την αυτόλογη μεσοθεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Lifting με Νήματα


Η ανόρθωση με νήματα PDO αποτελεί μία πρωτοποριακή, αναίμακτη, ευέλικτη και προσιτή σε όλους μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου. Πρόκειται για μία αναίμακτη μέθοδο η οποία δε δημιουργεί σημάδια ή ουλές στο δέρμα, προσφέροντας σύσφιξη και ανόρθωση των χαλαρωμένων ιστών του προσώπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτόλογο Λίπος


Το υαλουρονικό είναι μία ουσία που βρίσκεται από τη φύση μας στο ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται για την γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Έχει μορφή διάφανου κρυσταλλικού τζελ. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό μειώνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP


Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με PRP (Platelet Rich Plasma) είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μεσοθεραπεία αντιγήρανσης. Η διαδικασία στηρίζεται στην ενεργοποίηση των αυξητικών παραγόντων που βρίσκονται σε πληθώρα στα αιμοπετάλια του ασθενούς, με αποτέλεσμα ο ιστός του δέρματος να αναπλάθεται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Laser αποτρίχωση


Το laser alexandrite νέου τύπου VeLux θεωρείται αυτή την στιγμή η πλέον ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, εξασφαλίζοντας το μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για όλους τους φωτότυπους του δέρματος. Είναι μία θεραπεία πρακτικά ανώδυνη και ταυτόχρονα αποτελεσματική ακόμη και στην λεπτή, ανοιχτόχρωμη τρίχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λιποδιάσπαση χωρίς Νυστέρι


Σύσφιξη , Ανόρθωση Δέρματος Προσώπουκαι σώματος. Με το το σύστημα Coccon Duo Technology συνδυάζοντας Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες, RF), προχωρούμε σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ακόλουθη ρευστοποίηση του λίπους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάπλαση Δέρματος


Η χημική απολέπιση (χημικό peeling), η δερμοαπόξεση και το λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγεννηθούν τα στρώματα του κολλαγόνου του δέρματος και να αντιστρέψουν τις αλλαγές της γήρανσης και της βλάβης του ήλιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενέσιμες Θεραπείες και Θεραπεία Ρυτίδων


Η κατανόηση των διαφόρων τύπων θεραπειών (fillers με υαλουρονικό οξύ, λίπος κτλ) για τις ρυτίδες του προσώπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider