Αυτόλογο Λίπος
Αυτόλογο Λίπος

Αυτολογο ΛιποΣ

Το αυτόλογο λίπος γίνεται ένα εξαιρετικό filler, που έρχεται να γεμίσει τα κενά και να προσδώσει απόλυτη αρμονία στις αναλογίες του προσώπου. Η θεραπεία έχει εφαρμογή στους κροτάφους, τις ρινοπαρειακές αύλακές, τις δακρυϊκές αύλακες, τις «ρυτίδες της θλίψης» (γνωστές και ως ρυτίδες της μαριονέτας) και τα ζυγωματικά και γενικότερα όπου απαιτείται η προσθήκη όγκου.

Αυτόλογο Λίπος (λίπος από τον ίδιο μας τον οργανισμό) λαμβάνεται από περιοχή όπου υπάρχει περίσσεια και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας εγχύεται με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών στην περιοχή όπου επιθυμούμε, προσδίδοντας μόνιμο αποτέλεσμα στην αύξηση του όγκου. Συνήθως το 65% του λίπους που εγχέεται επιβιώνει κάθε φορά και είναι και αυτό που παραμένει μόνιμα στην θεραπευθείσα περιοχή. Το ποσοστό πρόσληψης του λίπους είναι σχετικά μεταβλητό και εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τη χειρουργική τεχνική αλλά και από την ποιότητα των ιστών του ασθενούς. Επομένως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να χρειαστεί μία

δεύτερη έγχυση μεταγενέστερα για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η όλη διαδικασία μπορεί υπό προϋποθέσεις να γίνει με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και το οίδημα και οι μικρές εκχυμώσεις από τους χειρισμούς υποχωρούν σε λίγες ημέρες, ως εκ τούτου η επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα μπορεί να είναι πολύ σύντομη.

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider