Ενέσιμα Εμφυτεύματα
Ενέσιμα Εμφυτεύματα

Ενεσιμα Εμφυτευματα – Fillers

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα ή αλλιώς Fillers είναι η καλύτερη μέθοδος για την εξάλειψη βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο αλλά και μια εξαιρετική μορφή θεραπείας για τη βελτίωση του όγκου από περιοχές που σας απασχολούν και που πιθανώς χάθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Πρόκειται για μη επεμβατικές θεραπείες που διενεργούνται στα πλαίσια του ιατρείου και γίνονται με ή χωρίς τοπική αναισθησία. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα  μπορεί να είναι τόσο μόνιμα (λίπος) όσο και προσωρινά (υαλουρονικό οξύ).

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για τις ρυτίδες μεσοφρίου, για τις ρυτίδες στο πλάι ματιών (πόδι χήνας), για τις λεπτές ρυτίδες, για τις ρινοχειλικές ρυτίδες, για τις περιχειλικές ρυτίδες, για το περίγραμμα του χείλους, για τη γωνία του στόματος, για αύξηση του χείλους και αύξηση του πώγωνος.

Υαλουρονικό Οξύ

Ενέσιμα Εμφυτεύματα – Fillers

Tο υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για τη διόρθωση ατελειών του περιγράμματος του προσώπου, για ουλές ακμής , για τη διαμόρφωση των χειλέων, για τις ρινοπαρειακές αύλακες, για τη διόρθωση ρυτίδων του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο,περιοφθαλμικές και περιστοματικές – κάθετες ρυτίδες ή ρυτίδες των καπνιστών, γωνίες των χειλέων, , και για την εμβύθιση των παρειών.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος δεν είναι μόνιμα. Όπως το φυσικό υαλουρονικό οξύ, το συνθετικό υαλουρονικό οξύ από τη στιγμή που θα εμφυτευτεί στο δέρμα θα αποδομηθεί σταδιακά και θα απορροφηθεί από το σώμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις διαρκεί από 9 μήνες ως ένα έτος.

 

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider