Υαλουρονικό οξύ
Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικο οξυ

Το υαλουρονικό είναι μία ουσία που βρίσκεται από τη φύση μας στο ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται για την γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Έχει μορφή διάφανου κρυσταλλικού τζελ. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό μειώνεται.

Με τη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού μπορούμε να συμπληρώσουμε τη χαμένη ποσότητα, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση. Έχει την ιδιότητα να προσθέτει όγκο στο δέρμα, επιτρέποντας όμως στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα, συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Ειδική εφαρμογή αποτελεί το λεγόμενο υγρό λίφτινγκ (liquid lifting), όπου εγχύοντας υαλουρονικό οξύ σε συγκεκριμές περιοχές του προσώπου μπορούμε να ανορθώσουμε το πρόσωπο και να προσφέρουμε μια πιο νεανική όψη.

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί καθώς μη ελεγμένα, φτηνά υλικά μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα.

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider