Dermapen 4, το μέλλον του Μicro-Νeedling σήμερα
Dermapen 4, το μέλλον του Μicro-Νeedling σήμερα

Dermapen 4, το μελλον του Μicro-Νeedling σημερα

Γνωρίζοντας το Dermapen 4

Dermapen 4, μικροβελονισμός

Από την ίδρυσή της, η Dermapen παραμένει η κορυφαία μάρκα στον κόσμο της ανάπλασης του δέρματος. Οι ανταγωνιστές έχουν διαμορφώσει τα στυλό του δέρματος με βάση το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του αρχικού μοντέλου Dermapen και τις πολλές επανεκδόσεις του. Αν νομίζετε ότι η αναζωογόνηση του δέρματος δεν μπορεί να βελτιωθεί, καλωσορίζουμε τώρα την τελευταία έκδοση του Dermapen – το Dermapen 4.

Το Dermapen 4 είναι απαραίτητο εργαλείο που  για ένα όμορφο δέρμα!

Το Dermapen 4 θα σας χαρίσει όμορφο δέρμα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέσο ανάπλασης. Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία της εξελιγμένης σειράς μάρκας DP Dermaceuticals, οι κατασκευαστές στοχεύουν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης του δέρματος που θα διατηρήσει το δέρμα σας όμορφο και υγιές.

Μicro-Νeedling

Το micro-needling ή θεραπεία παραγωγής φυσικού κολλαγόνου, διενεργείται με την βοήθεια ειδικής αυτοματοποιημένης συσκευής με μικροσκοπικές βελόνες στο άκρο της.

Το βάθος διείσδυσης στο δέρμα ρυθμίζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Κυλώντας  στην επιδερμίδα προκαλεί σχεδόν ανώδυνα έναν απόλυτα ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος. Η διαδικασία αυτή προάγει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Καταφέρνουμε δηλαδή να ενεργοποιήσουμε την διαδικασία επούλωσης του ίδιου μας του οργανισμού, για να παράξει τις πολύτιμες ουσίες που χρειάζεται για την ίδια του την επανόρθωση.

Ποια προβλήματα του δέρματος αντιμετωπίζει το Dermapen 4

βελτίωση ουλών ακμής

Όπως και τα παλαιότερα μοντέλα, το Dermapen 4 εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα πιο συνηθισμένα δερματικά προβλήματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες:

 • Ραγάδες
 • Κυστική ακμή – σημάδια, υπερτροφικές ουλές, χειρουργικές ουλές
 • Λεπτές γραμμές
 • Δέρμα κατεστραμμένο από τον ήλιο
 • Θέματα υπερμελάγχρωσης
 • Θαμπό, ξηρό και χαλαρό δέρμα
 • Ρυτίδες
 • Πόδια χήνας
 • Διευρυμένοι πόροι

Το νέο και βελτιωμένο Dermapen 4  είναι εξοπλισμένο με πρόσθετα χαρακτηριστικά που το έχουν μετατρέψει σε ένα απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς  για επαγγελματίες περιποίησης δέρματος.

Ποια είναι τα νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του Dermapen

αφαίρεση υπερκεράτωσης με dermapen 4

 1. Η προηγμένη καινοτομία κατασκευής των βελόνων διαπερνά το δέρμα γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Το Dermapen 4 γλιστράει ομαλά στην επιφάνεια του δέρματος γρηγορότερα από όλες τις πένες δέρματος στην αγορά σήμερα. Στην πραγματικότητα, το Dermapen 4 έχει αποδειχθεί ότι είναι 104% ταχύτερο από τους ανταγωνιστές του.
 2. Περισσότερα κανάλια στο δέρμα μεταφράζονται σε ταχύτερη, πιο αποτελεσματική απορρόφηση των DP Dermaceuticals στο δέρμα κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία του microneedling. Αυτές οι βιταμίνες του δέρματος βοηθούν επίσης στην τόνωση της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του σώματος με αποτέλεσμα την κολλαγονογένεση (παραγωγή κολλαγόνου) και παραγωγή ελαστίνης. Με βελτιωμένη τη συνολική αναγέννηση της επιδερμίδας, θα δείτε τα βέλτιστα αποτελέσματα πιο γρήγορα.
 3. Ο αποκλειστικός αλγόριθμος και τα πρωτόκολλα θεραπείας των ουλών με Dermapen 4 εγγυώνται σημαντική μείωση της εμφάνισης ήπιων αλλά και  βαθιών ουλών.

Ποιες είναι οι διαφορές του Dermapen 4 από τα προηγούμενα μοντέλα

Ασύρματο

Χωρίς καλώδια – σημαίνει ελευθερία κινήσεων και λιγότερος περιορισμός. Ο θεραπευτής είναι σε θέση να μετακινήσει εύκολα τη συσκευή όπου χρειάζεται.

Ποσότητα βελόνων

Το Dermapen 3 έχει 12 βελόνες, ενώ το Dermapen 4 έχει 16, δημιουργώντας έτσι 47,69% περισσότερα κανάλια από τον προκάτοχό του και 104% περισσότερο από άλλες, πλαστές συσκευές. Περισσότερες οδοί σημαίνουν καλύτερη έγχυση δραστικών ουσιών (υαλουρονικό οξύ/ Πεπτίδια / PRP κ.λπ. ή ό,τι ο γιατρός σας αισθάνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σας εκείνη την εποχή) και έτσι διευκολύνει την ανάπλαση του δέρματος.

Ταχύτητα

Το Dermapen 3 είναι σε θέση να παράγει περίπου 1300 τρύπες ανά δευτερόλεπτο, ενώ το Dermapen 4 παράγει 1920 ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ταχύτερο χρόνο θεραπείας και δυνατότητα κάλυψης μεγαλύτερων περιοχών.

Εξειδικευμένη λειτουργία επεξεργασίας σημαδιών

Το Dermapen είναι η μόνη συσκευή με ειδική ρύθμιση ουλές, που χρησιμοποιείται για την αναθεώρηση των βαθιών ατροφικών αλλά και υπερτροφικών ουλών, συμπεριλαμβανομένων χειρουργικών ουλών, ραγάδων, ουλών μετά την ακμή και μετά από έγκαυμα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, που μπορούν να ανέβουν μέχρι και 3 χιλιοστά βάθος. Η τεχνολογία AOVN, βαθμονομεί αυτόματα την ταχύτητα, την πίεση και τη διείσδυση του κινητήρα για στοχευμένη ακρίβεια και δεν υπάρχει τραυματισμός ή τράβηγμα του δέρματος.

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider