Βιογραφικό

Βιογραφικο

Ο Πλαστικός Χειρουργός Αθανάσιος Παλλαντζάς γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Μετά την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο Πύλης σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απο όπου και αποφοίτησε το 2005.

Εν συνεχεία υπηρέτησε ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικός ιατρός) στο περιφερικό ιατρείο Φαναρίου (Κ.Υ Μουζακίου). Απο το 2007 έως το 2009 ασκήθηκε ώς ειδικευόμενος ιατρός στο Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ στη Π.Ρ.Χ Χειρουργική κλινική. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης Ιατρος από το Φεβρουάριο του 2009 έως τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός γενικής χειρουργικής στο Dortmund της Γερμανίας και εν συνεχεία ως ιατρός σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

Από τον Αυγουστο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2015 ασκήθηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στη κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γ.Ν.Α «ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευσής του στη Πλαστική Χειρουργική συμμετειχε ως ομιλιτής σε διεθνη και Ελληνικά συνέδρια καθώς επίσης στη δημοσίευση εργασιών σε εγκεκριμένα περιοδικά του εξωτερικού.Επίσης παρακολούθησε τις εργασίες κλινικών Πλαστικής Χειρουργικής σε Γερμανία και Σουηδία. Τον Οκτώβριο του 2015 απέκτησε το τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικης. Έκτοτε εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός.

Βιογραφικό

Πλαστικός Χειρουργός – Αθανάσιος Παλλαντζάς

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός - Κηφισιά


ΑΘΗΝΑ

Όθωνος 99, Κηφισιά

210.808.69.30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact_divider